Misiuni contracronometru de salvare a gospodăriilor afectate de precipitațiile abundente

Miercuri, 17 Iunie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Misiuni contracronometru de salvare a gospodariilor afectate de precipitatiile abundente | imaginea 1 Numeroase intervenţii au avut loc la inundaţii în urma ploilor torenţiale căzute în vestul judeţului Călăraşi, în data de 13 iunie a.c. Pompierii militari din cadrul I.S.U. Călăraşi sunt angrenaţi în mai multe misiuni contracronometru de salvare a locuinţelor şi gospodăriilor cetăţeneşti afectate de precipitațiile abundente, căzute pe raza localității Budeşti.

În urma ploilor torenţiale abundente, ce au căzut în zona de vest a judeţului, într-un interval scurt de timp, dispeceratul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi a fost anunţat despre producerea mai multor inundaţii de gospodării cetăţeneşti în localitatea Budești, existând risc de inundare a mai multor locuinţe pe străzile: 1907, Oituz, Dumbravei, 1 Mai, Agricultorilor, Castanilor, Nicolae Bălcescu, Mărăşeşti, Avram Iancu şi Independenţei.

Echipaje specializate de pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Budeşti au intervenit cu autospecialele şi motopompele din dotare pentru evacuarea apei din mai multe gospodării care au fost afectate de inundaţii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.