Peste 200 de pompieri au intervenit în spijinul cetăţenilor aflaţi în situaţii de urgenţă

Duminică, 21 Iunie 2020Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Peste 200 de pompieri au intervenit in spijinul cetatenilor aflati in situatii de urgenta | imaginea 1 În contextul fenomenelor meteorologice produse pe raza județului Alba, la sfârşit de săptămână trecută, pompierii militari aparținând ISU Alba au intervenit în sprijinul cetățenilor pentru:

-▪️evacuarea apei din subsoluri/curți a peste 66 de gospodării; -▪️decolmatarea a 8 străzi inundate de viituri; -▪️degajarea a 3 acoperișuri desprinse de pe bloc/locuință; -▪️degajarea a 4 copaci căzuți pe casă/respectiv șosea; - degajarea a 3 stâlpi de electricitate doborâți de vânt.

În aceste misiuni au fost angrenați peste 200 de pompieri militari și peste 30 autospeciale de intervenție.

Pompierii militari asigură locuitorii județului că sunt în permanență pregătiți pentru a veni în sprijinul acestora în eventualitatea producerii altor situații de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.