Pompierii timișeni merg în sprijinul colegilor din Hunedoara

Marți, 30 Iunie 2020Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis, Foto Lau

Pompierii timiseni merg in sprijinul colegilor din Hunedoara | imaginea 1 Un ofițer și 11 subofițeri, din cadrul ISU Timiș, cu 2 autocamioane de intervenție, o motopompă remorcabilă de mare capacitate, o motopompă remorcabilă Novus 2000, 2 autoturisme de serviciu, 2 motopompe transportabile și o barcă au început deplasarea către Hunedoara, pentru a-i sprijini pe colegii pompieri la intervenții în urma inundațiilor.

Au trecut doar câteva zile de când mai multe localități din județul Timiș au fost afectate de inundații, iar pompierii au fost pe teren zile și nopți la rând. De vineri, 26 iunie a.c., însă, ei vor fi alături de colegii lor și vor să fie un real sprijin pentru cetățenii județului Hunedoara, care sunt greu încercați în aceste momente.

Reprezentanţii ISU Timiö le doresc mult succes și intervenții reușite colegilor lor și îi așteaptă să se întoarcă toți cu bine acasă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.