Pui de pisică, salvat din canalizare

Marți, 30 Iunie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pui de pisica  salvat din canalizare | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină sâmbătă, 27 iunie a.c., în jurul orei 14:10, pentru salvarea unui pui de pisică căzut în canalizarea de la intrarea în parcul Victoria din municipiul Tulcea. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de salvatori cu o autospecială de descarcerare. Pentru că nu se putea interveni în alt mod, pompierii au fost nevoiți să îndepărteze grilajul metalic aflat deasupra canalizării.

Deoarece grilajul avea o greutate foarte mare și nu s-a putut îndepărta doar cu ajutorul troliului autospecialei, a fost solicitat un echipaj în sprijin. Eforturile pompierilor nu au fost în zadar, iar după ce au îndepărtat grilajul, s-a reușit recuperarea puiului de pisică.

Deși misiunea lor principală este salvarea vieților omenești, pompierii tulceni se bucură faptul că au putut salva viața micuțului animal. Persoana care le-a solicitat ajutorul a fost prezentă pe tot timpul intervenției și a fost extrem de bucuroasă pentru reușita misiunii, hotărând să adopte puiul de pisică.

Pui de pisica  salvat din canalizare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.