Respect, Plutonier adjutant-şef Cătălin Păun!

Duminică, 21 Iunie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Respect  Plutonier adjutant sef Catalin Paun | imaginea 1 Marţi dimineaţa, 16 iunie a.c., fiind în timpul liber, plutonierul adjutant-şef Cătălin Păun se afla la domiciliul său din Vidra, care se află aproape de unitatea de pompieri, când a auzit sirenele autospecialelor de intervenţie.

Pentru că i s-a părut că pleacă prea multe autospeciale, a sunat imediat telefonistul subunităţii să vadă ce se întâmplă. A aflat că, în urmă cu câteva minute, pe raza localităţii Boloteşti se produsese un accident rutier cu victime multiple.

A plecat de urgenţă spre locul evenimentului. Cunoaşte destul de bine, după cei 25 de ani de experienţă, că în asemenea momente orice sprijin este binevenit. Ajuns la faţa locului, plt. adj.-şef Păun Cătălin, care ocupă funcţia de şef gardă de intervenţie stingere, a coordonat de pe margine echipajul de descarcerare, oferindu-le colegilor informaţii utile despre cum să acţioneze rapid pentru eliberarea victimelor încarcerate, apoi a ajutat la trierea victimelor. Prezenţa lui a oferit încredere întregului echipaj.

În acea zi a mai predat o lecţie despre ceea ce înseamnă să fii un bun coleg, să-ţi iubeşti meseria şi să-ţi serveşti patria! Merită din plin aplauzele noastre!

Plutonierul adjutant-şef Păun Cătălin este pompier din anul 1993, în urma absolvirii Şcolii de Subofiţeri de Pompieri Boldeşti. Din anul 1995 activează la Staţia de Pompieri Vidra, odată cu înfiinţarea subunităţii. Întreaga carieră militară este marcată de rezultate meritorii datorită curajului şi devotamentului demonstrat în timpul misiunilor. În luna august 2018 a fost declarat „Pompierul lunii” pentru profesionalismul şi modul în care a gestionat intervenţia de stingere a unui incendiu.

Respect  Plutonier adjutant sef Catalin Paun | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.