Solidaritate şi omenie în gesturi simple

Luni, 08 Iunie 2020Cluj
Sursa Foto: Fagadar Marius - Info Trafic jud. Cluj

Solidaritate si omenie in gesturi simple | imaginea 1 16.30 - oră de trafic intens, o autospecială se întorcea de la unul dintre accidentele rutiere, care au solicitat concomitent echipele de intervenție în trei locații diferite. La întoarcerea spre unitate, pe strada Aurel Vlaicu, una dintre autospeciale a întâlnit o coloană formată în spatele unei mașini oprite în mijlocul drumului.

Dornici să afle dacă cineva se află în pericol, pompierii au găsit o doamnă căreia nu-i mai pornea motorul mașinii sub nicio formă. Bucuroși că problema nu era atât de gravă pe cât se așteptau, salvatorii au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal.

Reprezentanţii ISU Cluj le adresează felicitări colegilor lor, la care solidaritatea și omenia s-au văzut și în gesturile simple pe care le-au făcut!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.