Tragedie pe o stradă din municipiul Moinești

Sâmbătă, 27 Iunie 2020Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Tragedie pe o strada din municipiul Moinesti | imaginea 1 Marți, 23 iunie a.c., la ora 15:19, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al județului Bacău a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs în municipiul Moinești, strada Schelei.

Imediat, la fața locului s-au deplasat cinci autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale de primă interveție și comandă și un echipaj SMURD, încadrate cu peste 20 de pompieri salvatori. Totodată, la locul evenimentului s-a deplasat și Grupa Operativă a inspectoratului formată din cinci militari.

Sosite la locul incendiului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați la o gospodărie și anexe, iar în urma evenimentului s-au înregistrat patru victime cu arsuri. Acestea au fost preluate de către echipaje medicale și transportate la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Minicipal Moinești.

Victimele erau doi adulți și doi minori. Un bărbat de 38 de ani a suferit arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 80% din suprafața corpului, iar o femeie de 42 de ani a suferit arsuri de gradul I şi III pe circa 90% din suprafața corpului. Cei doi minori, de 17 și 13 ani, au avut arsuri de gradul II la membrele superioare.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 17:30. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă scântei electrice pe scurgeri de lichide combustibile, au ars aproximativ 200 metri pătrați casă de locuit, anexe și garaj din lemn și produse combustibile din diferiți recipienți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.