Zeci de persoane evacuate, sute de animale salvate din calea apelor

Luni, 22 Iunie 2020Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Zeci de persoane evacuate  sute de animale salvate din calea apelor | imaginea 1 170 de intervenții în peste 30 de localități, zeci de persoane evacuate, sute de animale salvate din calea apelor, podețe și subtraversări decolmatate, maluri înălțate. Toate acestea în mai puțin de 48 de ore.

Sute de persoane - pompieri militari, pompieri voluntari, polițiști, jandarmi, salvamontiști, reprezentanți SGA Caraș-Severin și IGAV, lucrători CFR și de DRDP, autorități publice locale, precum și cetățeni - și-au unit eforturile și au lucrat ore în șir pentru limitarea efectelor inundațiilor.

Coordonarea intervențiilor în teren s-a realizat de către domnul prefect Cristian Gîfu și comanda ISU Semenic Caraș-Severin (inspector-șef - col. Cristinel Coneru și prim-adjunct al inspectorului șef - lt. col. George Cozariuc).

Vineri, 19 iunie a.c., domnul ministru Marcel Vela și domnul inspector general Dan Paul Iamandi au sosit în județ pentru a evalua situația din zonele puternic afectate de inundații. Reprezentanţii ISU Caraş-Severin le mulțumesc pe această cale, atât dumnealor, cât și colegilor de la ISU Dolj, pentru sprijinul acordat în această perioadă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.