Au salvat un câine căzut într-o fântână dezafectată

Marți, 14 Iulie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Au salvat un caine cazut intr o fantana dezafectata | imaginea 1 Misiune reușită pentru pompierii militari din cadrul Detașamentului Urziceni. Pompierii militari din Urziceni au salvat un câine căzut într-o fântână.

Aceștia au fost solicitați în după-amiaza zilei de sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orei 13:55, să intervină pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână dezafectată, cu o adâncime de aproximativ 8 metri. Fântâna se afla într-o gospodărie a unui cetățean din comuna Moldoveni.

Pompierii au reușit cu ajutorul mijloacelor din dotare, să scoată în scurt timp câinele la suprafață, un pic speriat, dar nevătămat, spre bucuria tuturor. Fericiți, pompierii s-au întors la bază, bucuroși că au mai salvat o viață!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.