Au salvat un căţel căzut într-o fântână dezafectată

Sâmbătă, 04 Iulie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Au salvat un catel cazut intr o fantana dezafectata | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Secției Dragalina au fost solicitați în după-amiaza zilei de duminică, 28 iunie a.c., să intervină pentru salvarea unui cățel căzut de mai multe zile într-o fântână dezafectată din satul Tudor Vladimirescu.

Fântâna cu o adâncime de aproximativ 7 metri se afla pe un loc viran, între două gospodării.

O doamnă a chemat pompierii în sprijinul cățelului, i-a întrebat dacă salvează și animale, iar răspunsul pentru ea se vede în imaginile de mai jos. Da! Ei obișnuiesc să vină destul de des și în sprijinul necuvântătoarelor. Și ele au suflet, și da, și pentru ele fac tot ce le stă în puteri să le salveze.

Un pompier salvator s-a echipat corespunzător și a coborât în fântână cu ajutorul cordițelor de salvare și a aparatului de respirat, iar în scurt timp "Bobiță" era la suprafață, un pic speriat, dar nevătămat, spre bucuria tuturor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.