Autoturism acroşat de tren, printre intervenţiile gestionate de ISU Mureş

Luni, 20 Iulie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Autoturism acrosat de tren  printre interventiile gestionate de ISU Mures | imaginea 1 În perioada 13 - 16 iulie a.c., ISU Mureș a gestionat 171 de intervenții, dintre care cele mai importante pot fi amintite.

159 de intervenții SMURD.

Incendii:

Marți, 14 iulie, în jurul orei 05:30, ISU Mureș a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu la groapa de gunoi Sighișoara. S-au deplasat și au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari de la Detașamentul Sighișoara. Au ars deșeuri menajere pe o suprafață de aproximativ 20mp.

Marți, 14 iulie, în jurul orei 13:40, ISU Mureș a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu de grajd în localitatea Șomoștelnic, comuna Mica. S-au deplasat și au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș și SVSU Iernut. A fost vorba despre o anexă gospodărească de aproximativ 50 mp. Din fericire, nu au fost victime.

Miercuri, 15 iulie, în jurul orei 16:40, ISU Mureș a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu la fire electrice de pe stâlp, municipiul Sighisoara, strada Viilor. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari de la Detașamentul Sighișoara. Din fericire, nu au fost victime.

Miercuri, 15 iulie, în jurul orei 16:40, ISU Mureș a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu de autoturism în localitatea Curteni. Au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș. Autoturismul a ars în totalitate. Din fericire, nu au fost victime.

Accident rutier:

Luni, 13 iulie, în jurul orei 16:00, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui accident, autoturism acroșat de tren în localitatea Adămuș. S-au deplasat la locul solicitat pompierii militari de la Secția Târnăveni. Ajunși la locul solicitat, după executarea recunoașterii, aceștia au constatat că este vorba despre un autoturism acroșat de tren, fără victime încarcerate. Șoseaua a fost blocată pe ambele sensuri de mers, s-a acționat pentru degajarea carosabilului de părțile componente ale autoturismului împrăștiate pe drum. Circulaţia feroviară nu a fost afectată. În autoturism se aflau trei persoane care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Curățare/spălare carosabil:

Luni, 13 iulie, în jurul orei 09:30, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș au fost solicitaţi să intervină pentru curățarea de beton căzut pe carosabil în Târgu Mureș, Calea Sighișoarei.

Miercuri, 15 iulie, în jurul orei 11:00, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Miercurea Nirajului au fost solicitaţi să intervină pentru curățarea de ulei de motor scurs pe carosabil pe o suprafață de aproximativ 200 ml pe Dealul Maiadului. A fost pericol de accidente din cauza derapărilor. Drumul a fost curățat și spălat de către pompierii militari.

Îndepărtare placă de beton:

Marți, 14 iulie, în jurul orei 12:40, ISU Mureș a fost solicitat pentru îndepărtarea unei plăci de beton desprinsă de pe bloc cu 4 etaje în municipiul Târgu Mureș, strada Petru Maior. Au intervenit pentru îndepaătarea acesteia pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș. A fost vorba despre o placă de beton desprinsă la un balcon de la etajul III al blocului. Aceasta a fost îndepărtată de către pompierii militari cu ajutorul autoscării mecanice.

Degajare copac:

Joi, 16 iulie, în jurul orei 12:10, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata au intervenit pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe carosabil în localitatea Sovata. Copacul bloca accesul la Pensiunea Regal. Din fericire, nu au fost victime.

Intervenție în urma fenomenelor meteo periculoase:

Joi, 16 iulie, în jurul orei 12:50, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru extragerea apei din gospodării în Sângeorgiu de Mureș, pe străzile Transilvaniei, Viilor și Nufărului. Aceasta a provenit în urma unei ploi torențiale. Au intervenit pentru extragerea apei pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș și Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sângeorgiu de Mureș.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.