Cal căzut într-un puț adânc, salvat de pompierii vrânceni în colaborare cu SVSU Bolotești

Marți, 14 Iulie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Cal cazut intr un put adanc  salvat de pompierii vranceni in colaborare cu SVSU Bolotesti | imaginea 1 Sâmbătă, 11 iulie a.c., ghinionul era să se abată asupra unei familii din satul Găgești, comuna Bolotești.

Deși soarta nu a fost generoasă cu ei, singurul animal cu care își câștigă existența, calul, a căzut într-un puț adânc de vreo 2 m și cu diametrul de 1 m. Necazul s-a întâmplat în jurul orei 17:50. Când au văzut calul blocat în groapă, oamenii, cuprinși de disperare, au sunat la 112.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vidra. Pompierii au fost sprijiniți de SVSU Bolotești, care a acționat cu un buldoexcavator. Cu ajutorul furtunelor din dotarea autospecialei de pompieri, forțele de intervenție au reușit, după aproximativ 40 de minute, să extragă calul teafăr și nevătămat.

Părinții le-au mulțumit pompierilor că le-au salvat calul și s-au bucurat că pot, și de acum încolo, să le asigure puținul necesar traiului de zi cu zi celor trei copilași.

Cal cazut intr un put adanc  salvat de pompierii vranceni in colaborare cu SVSU Bolotesti | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.