Continuă operaţiunile de căutare a tânărului dispărut în lacul Cinciş

Vineri, 17 Iulie 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Continua operatiunile de cautare a tanarului disparut in lacul Cincis | imaginea 1 Operaţiunile de căutare, în mediul acvatic pe lacul de acumulare Cinciş, au continuat şi luni, 13 iulie a.c. Echipa de pompieri scafandri ai I.S.U. Hunedoara realizează scufundări la o adâncime de aproape 25 de metri pentru căutarea tânărului de 24 de ani dispărut, cu o zi în urmă, în lac. Scafandrii acţionează într-un mediu ostil cu apa ce nu depăşeşte 10 grade Celsius şi vizibilitate foarte redusă.

Concomitent, un alt echipaj al Detaşamentului de Pompieri Hunedoara intervine cu un echipament folosit pentru recupararea victimelor din apă, lansat dintr-o barcă, până la o adâncime de peste 20 de metri.

În cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., un bărbat în vârstă de 24 de ani, care înota în lacul Cinciș, a fost văzut dispărând sub apă de doi tineri ce se aflau pe o saltea în apropiere.

Pentru că viaţa este cea mai valoroasă, I.S.U. Hunedoara recomandă oamenilor să nu se aventureze la scăldat în lacuri, canale sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte iar curenţii foarte puternici şi să nu intre în apa rece înfierbântaţi, după ce au stat mult timp la soare. De asemenea, copiii nu trebuie lăsaţi nesupravegheaţi lângă şi în apă.

Continua operatiunile de cautare a tanarului disparut in lacul Cincis | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.