Flăcările au cuprins un adăpost de animale cu doi porci aflaţi în interior

Luni, 20 Iulie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Flacarile au cuprins un adapost de animale cu doi porci aflati in interior | imaginea 1 În ultimele 24 de ore, pompierii mehedințeni au efectuat 36 de misiuni, 11 dintre acestea fiind pentru stingerea unor incendii.

Un incendiu care a produs pagube semnificative a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 16 iulie a.c., în localitatea Breznița de Motru, iar pentru stingerea acestuia au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia cu două autospeciale cu apă și spumă.

Timp de patru ore, pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor, care au cuprins: un adăpost de animale, construit din lemn cu acoperiș de tablă pe circa 150 mp, 20 tone de lucernă, circa 15 mc de lemn de foc, circa 6 mc de scândură, 12 anvelope, 0,02 ha viță de vie, 6 pomi fructiferi, dar și două porcine. La intervenție au participat și trei voluntari ai SVSU Breznița de Motru.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinantă de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.