Incendiu la o hală dezafectată din incinta unei foste termocentrale

Luni, 06 Iulie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu la o hala dezafectata din incinta unei foste termocentrale | imaginea 1 Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 12:00, la dispeceratul ISU ”Basarab I” Dâmbovița s-a primit un apel prin 112, prin care se semnalau degajări mari de fum la o hală din incinta fostei termocentrale Doicești.

Imediat, către locul evenimentului s-au deplasat 2 autospeciale cu apă și spumă (ASAS) de la Detașamentul Pucioasa, 2 ASAS de la Detașamentul Târgoviște, o ASAS de la Detașamentul Găești, un container multirisc de la Detașamentul Pucioasa, un echipaj de ambulanță SMURD de la Detașamentul Pucioasa și grupa operativă de la nivelul ISU ”Basarab I” Dâmbovița.

Incendiul se manifesta în subsolul unei hale dezafectate (cu suprafața de aprox. 5000 mp), la un subsol tehnologic, unde nu exista flacără deschisă, doar degajări de fum. Nu a existat pericolul extinderii incendiului către exterior.

ISU Dâmbovița a transmis și un mesaj de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, pentru a semnala degajări mari de fum în urma incendiului.

Incendiul a fost localizat, la fața locului fiind prezente 30 de cadre (4 ofițeri și 26 subofițeri) care au intervenit pentru lichidarea incendiului și ventilarea halei de fum. Operațiunea de intervenție a fost condusă de prim-adjunctul inspectorului-șef.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.