Intervenţii ale pompierilor doljeni după fenomenele meteo periculoase

Sâmbătă, 11 Iulie 2020Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Interventii ale pompierilor doljeni dupa fenomenele meteo periculoase | imaginea 1 În urma fenomenelor meteorologice apărute la nivelul municipiului Craiova, luni, 6 iulie a.c., pompierii doljeni au intervenit în mai multe situaţii de urgenţă.

La ora 20.47, Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, în municipiul Craiova, str. Anul 1848, pentru degajarea unui autoturism de sub dărâmăturile unui gard prăbușit ca urmare a fenomenelor meteorologice.

La ora 21.01, Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac căzut în parcarea unui bloc, din municipiul Craiova, bvd-ul. Carol I. La ora 21.32, Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac căzut pe un gard, în municipiul Craiova, str. Mihai Eminescu.

La ora 21.38, Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două motopompe pentru evacuarea apei dintr-o curte și un beci, în municipiul Craiova, str. Trandafirului. La ora 21.46, Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe un gard, în municipiul Craiova, str. Dezrobirii. La ora 22.51, Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac căzut pe un garaj, în municipiul Craiova, str. George Fotino.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.