La datorie, pe litoralul românesc - echipa de scafandri din cadrul ISU Teleorman

Marți, 14 Iulie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

La datorie  pe litoralul romanesc   echipa de scafandri din cadrul ISU Teleorman | imaginea 1 Timp de două săptămâni, echipa de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica" al județului Teleorman, formată din plt. adj. Olteanu Mihai și plt. adj. Prăjitu Dragoș Livian, a asigurat intervenția pe litoralul românesc.

Aceștia, alături de colegii lor din județele Alba, Dolj, Hunedoara, Mureș, Bihor și București, au desfășurat misiuni de patrulare cu ajutorul ambarcațiunilor cu motor și au acționat pentru salvarea persoanelor aflate în pericol de înec.

În perioada în care nu s-au aflat în posturile amplasate pe plajele din Eforie Nord și Tomis, scafandrii teleormăneni s-au pregătit alături de instructorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea" al județului Constanța și au desfășurat misiuni de scufundare în Marea Neagră.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.