Maşină în flăcări, cu pericol de propagare a focului la un camion apicol și la stupi

Miercuri, 29 Iulie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Masina in flacari  cu pericol de propagare a focului la un camion apicol si la stupi | imaginea 1 Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, aflat pe un drum de țară de pe raza comunei Izvoarele. La sosirea echipajelor, autoturismul era cuprins de flăcări în totalitate, cu pericol de propagare a focului la un camion apicol și la stupii din apropiere.

Mașina a ars în proporție de 80%, 2 stupi au fost afectați, dar prin intervenția pompierilor au fost salvați ceilalți stupi și camionul.

Incendiul a izbucnit din zona compartimentului motor, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată în urma unei acțiuni mecanice sau fizice. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 13:50.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.