Pompierii botoşăneni, din nou salvatori de animale aflate în pericol

Sâmbătă, 25 Iulie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Pompierii botosaneni  din nou salvatori de animale aflate in pericol | imaginea 1 În dimineața zilei de joi, 23 iulie a.c., puțin înainte de ora 07.00, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru a salva o pisicuță care a căzut într-o fântână adâncă de cca. 13 metri, de pe raza comunei Suharău.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi. Întrucât fântână era îngustă, pompierii au coborât o pătură, pisica s-a agățat de ea și a fost adusă la suprafață.

Fiecare viață este un dar și fiecare viață merită salvată! Zilnic, pompierii botoşăneni întâlnesc cazuri în care animale nevinovate și fără putere au nevoie de ajutorul lor! În toate aceste situații, ei depun toate eforturile pentru a salva viața necuvântătoarelor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.