Proiectil exploziv de război, descoperit în curtea unei case din Praid

Vineri, 17 Iulie 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Proiectil exploziv de razboi  descoperit in curtea unei case din Praid | imaginea 1 În urma unui apel la numărul unic de urgență 112, echipa pirotehnică din cadrul ISU Harghita a intervenit, marţi după-amiază, 14 iulie a.c., în Praid, pentru cercetarea, detectarea, identificarea, ridicarea, transportarea și depozitarea, în vederea distrugerii ulterioare, a unui proiectil exploziv de război calibrul 76 mm.

Acesta a fost găsit în curtea unei case, de către proprietarul acesteia, pe timpul unor lucrări de săpături pentru canalizare.

Pompierii harghiteni recomandă cetățenilor să manifeste prudență la identificarea unor elemente de muniție rămase neexplodate și să apeleze imediat numărul de urgență 112.

Proiectil exploziv de razboi  descoperit in curtea unei case din Praid | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.