Respect, Păncescu Daniel!

Luni, 06 Iulie 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Respect  Pancescu Daniel | imaginea 1 În uniformă sau în haine obișnuite, în tura de serviciu sau în timpul liber, pompierii salvatori sunt eroii anonimi care vin în ajutorul semenilor, ori de câte ori aceștia se găsesc în situații limită.

Unul dintre ei este și Păncescu Daniel, care, în ziua de joi, 25 iunie a.c., alături de colegii polițiști, după zeci de minute de negocieri, a reușit să îl convingă, în curtea Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pe un domn să-și prețuiască propria viață și să nu renunțe atât de ușor la cea mai de preț avere.

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine... Nu este prima dată și, cu siguranță, nici ultima, când dă dovadă de prezență de spirit dacă cineva are nevoie de ajutor, ba chiar și atunci când este în timpul liber. Nu cu mult timp în urmă, a oprit în trafic pentru a ajuta victima unui accident rutier, acordându-i primul ajutor, până la sosirea ambulanței SMURD.

Pentru spiritul de salvator, nu putem decât să-i mulțumim pentru ceea ce face în fiecare zi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.