Salvatori și în timpul liber!

Marți, 14 Iulie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Salvatori si in timpul liber | imaginea 1 Aflați în misiune pe malul mării, plt. maj. Toma Vlad, plt. maj. Feier Chehaiciuc Andrei și plt. Rus Adrian, fiind în tură liberă, au observat agitație neobișnuită pe terasa unui hotel. S-au îndreptat spre locul respectiv, unde au constatat că angajații se ,,luptau,, cu un început de incendiu care amenința să se extindă la întreaga terasă.

Au intervenit cu mijloacele de primă intervenție și stingere aflate în dotarea hotelului, reușind să localizeze și să lichideze incendiul până la sosirea forțelor de intervenție. Astfel, au dovedit încă o dată că pompierii sunt salvatori chiar și în timpul liber. Reprezentanţii I.S.U. ,,Horea,, al judeţului Mureș îi felicită și le urează misiune ușoară.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.