Zi plină pentru pompierii brașoveni

Miercuri, 29 Iulie 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Zi plina pentru pompierii brasoveni | imaginea 1 Echipajele I.S.U. Brașov au acționat vineri, 24 iulie a.c., pentru gestionarea și înlăturarea efectelor produse în urma unui incendiu, dar și a unui accident rutier. Incendiul produs la remorca unui autotren încărcat cu materiale de construcții, pe raza localității Sâmbăta de Jos, a fost lichidat cu rapiditate de salvatorii celor două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă trimise la locul intervenției.

Într-o altă zonă a județului, pompierii Punctului de Lucru Homorod au acordat asistență medicală unui număr de două victime, rezultate în urma producerii unui accident pe DC 29 între satul Roadeș și comuna Bunești. După acordarea primului ajutor medical la fața locului, acestea au fost transportate la spital.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.