Barză salvată dintre firele de electricitate, de pompierii de la Garda Cornești, Dâmboviţa

Luni, 03 August 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Barza salvata dintre firele de electricitate  de pompierii de la Garda Cornesti  Dambovita | imaginea 1 În seara zilei de miercuri, 29 iulie a.c., pompierii de la Garda Cornești au fost solicitați și au intervenit în localitatea Bilciurești pentru salvarea unei berze care a rămas prinsă între firele de medie tensiune, pe un stâlp de distribuție a energiei electrice.

Sosiți la fața locului, salvatorii pompieri, împreună cu membrii echipei de la Societatea de distribuție a energiei electrice, au acționat imediat pentru eliberarea berzei din ”capcană”.

După ce au coborât pasărea și au constatat că aceasta avea un picior rupt, pompierii i-au curățat, pansat și imobilizat piciorul, punându-i o atelă.

Barza a fost predată reprezentanților de la Primăria Bilciurești pentru a o duce în Târgoviște, la Grădina Zoologică sau Protecția Animalelor, unde să primească îngrijiri medicale de specialitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.