Cal căzut într-un canal adânc de 3 metri

Marți, 25 August 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Cal cazut intr un canal adanc de 3 metri | imaginea 1 Salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină vineri, 21 august a.c., în jurul orei 12:40, pentru extragerea unui cal căzut într-un canal, la ieșirea din localitatea Măcin spre balta Carcaliului.

4 subofițeri au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Pentru extragerea calului căzut în canalul adânc de 3 metri, pompierii militari au intervenit cu furtunuri, cordițe și alte accesorii specifice unor astfel de intervenții și, cu ajutorul unui utilaj de la o fermă din apropiere, au reușit să scoată animalul teafăr și nevătămat.

Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, pompierii tulceni recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Cal cazut intr un canal adanc de 3 metri | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.