Cal rămas blocat într-un șanț, printre intervenţiile ISU Mureş

Duminică, 16 August 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Cal ramas blocat intr un sant  printre interventiile ISU Mures | imaginea 1 În perioada 7 - 9 august a.c., ISU Mureş a gestionat 188 de intervenţii, dintre care cele mai importante pot fi amintite:

173 de intervenții SMURD.

Incendii:

Din seara zilei de 6 august, pompierii mureșeni au intervenit continuu pentru stingerea unui incendiu produs la groapa de gunoi din municipiul Sighișoara.

Vineri, 7 august, în jurul orei 10:20, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui incendiu casă de locuit în localitatea Adămuș. S-au deplasat de urgență la locul solicitat și au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Secția Târnăveni și localnicii din apropiere. Incendiul a fost localizat în cel mai scurt timp posibil, acesta fiind stins în limitele găsite. Au ars aproximativ 20 mp din interiorul casei. O persoană de sex masculin a suferit atac de panică și a necesitat îngrijiri medicale.

Vineri, 7 august, în jurul orei 15:00, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui incendiu cu degajări de fum în podul unei hale la un operator economic din loc Ibăneşti. Au executat misiunea stingerii pompierii militari de la Detașamentul de Reghin și SVSU Ibăneşti. Incendiul a fost lichiat la timp, în limitele găsite. A ars 10 mp dintr-o magazie construită din panouri sandwich și un polizor aflat în aceasta. Din fericire, nu au fost victime.

Vineri, 7 august, în jurul orei 19:00, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui incendiu de casă de locuit în localitatea Ghindari. Au executat misiunea stingerii pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata și SVSU Ghindari. Incendiul a fost lichidat, dar au ars acoperișul casei și o cameră de aproximativ 20 mp. Din fericire, nu au fost victime.

Tot vineri, 7 august, au mai avut loc două incendii de vegetație uscată, după cum urmează:

  • în jurul urei 19:20, incendiu de vegetaţie uscată în municipiul Târnăveni, strada Pandurilor. Au executat misiunea stingerii pompierii militari de la Secția Târnăveni.
  • în jurul orei 21:50, incendiu de vegetație uscată în municipiul Reghin, cartier Apalina, strada Arenei. Au executat misiunea stingerii pompierii militari de la Detașamentul Reghin.

Sâmbătă, 8 august, în jurul orei 15:40, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui incendiu la anexe gospodărești în localitatea Sânpaul, strada Principală. Au executat misiunea stingerii pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș și SVSU Iernut. Au ars două anexe gospodăreşti, una în totalitate și aproximativ 10 mp din acoperişul celei de-a doua. Din fericire, nu au fost victime.

Sâmbătă, 8 august, în jurul orei 17:40, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui incendiu de miriște în localitatea Bozed. Au intervenit și au executat misiunea stingerii pompierii militari de la Punctul de lucru Râciu, SVSU Râciu și SVSU Ceuașu de Câmpie. Incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se propage la pădurea învecinată. A ars miriștea pe o suprafață de aproximativ 5 ha.

Degajare copac:

Duminică, 09 august, în jurul orei 10:30, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil în orașul Sovata, strada Cerbului. Au intervenit pentru degajarea acestuia pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata.

Extragere cal blocat într-un șanț de scurgere a apei:

Duminică, 09 august, în jurul orei 20:50, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru extragerea unui cal căzut într-un canal în municipiul Târnăveni, în spatele fostei fabrici de geamuri. S-au deplasat la locul solicitat pompierii militari de la Secția Târnăveni. Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că este vorba despre un cal blocat într-un șanț de scurgere a apei. Calul a fost extras de către pompierii militari și predat proprietarului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.