Dintre intervenţiile pompierilor buzoieni în 24 de ore

Vineri, 07 August 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Dintre interventiile pompierilor buzoieni in 24 de ore | imaginea 1 Trei echipaje de căutare-salvare, având în dotare două bărci, au intervenit ca urmare a apelului de urgență ce semnala, în cursul zilei de duminică, 02 august a.c., ora 13:48, o persoană posibil înecată în lacul de pe platoul Meledic, pe raza comunei Mânzălești.

Misiunea de căutare a fost desfășurată până la ora 21:00, fiind întreruptă pe parcursul nopții, aceasta fiind reluată în dimineața următoare, la ora 05:00. La această misiune s-a alăturat un echipaj de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Luni, 03 august a.c., la ora 02:34, două autospeciale de lucru cu apă și spumă s-au deplasat în comuna Costești, având misiunea de localizare și stingere a unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că incendiul se manifesta cu violență și ardere generalizată la cele aproximativ 100 de tone de furaje combinate.

Un buldo-excavator a fost pus la dispoziția pompierilor în vederea îndepărtării materialelor combustibile. Incendiul a fost finalizat la ora 06:55 și, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, a fost constatat că, cel mai probabil, acesta a fost generat ca urmare a folosirii intenționate a sursei pentru a genera incendiul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.