Două incendii puternice, la un ansamblu de locuințe şi la o clădire de birouri

Vineri, 07 August 2020Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Doua incendii puternice  la un ansamblu de locuinte si la o cladire de birouri | imaginea 1 Incendiile care se produc zilnic în București-Ilfov aduc în prim plan, rând pe rând, pompierii de la toate unitățile de intervenție.

În zorii dimineții de marţi, 4 august a.c., s-au produs două incendii puternice, într-un interval scurt de timp, la un ansamblu de locuințe în cartierul Chitila și la o clădire de birouri din zona Berceni, fapt ce a determinat o alocare judicioasă a resurselor de intervenție, pentru fiecare caz în parte.

Incendiul din Chitila a cuprins locuințe și anexele acestora, pe o suprafață de aproximativ 900 mp, iar datorită intervenției prompte a fost protejat de flăcări un bloc de locuințe cu regim de înălțime P+3. Totodată, a fost dispusă măsura de evacuare în condiții de siguranță a locatarilor, astfel că nu au fost persoane rănite.

Concomitent, în zona de sud a Capitalei interveneau pompierii Detașamentului Apărătorii Patriei, pentru stingerea unui incendiu produs la etajul trei al unei clădiri de birouri, în urma căruia pagubele au fost limitate în cea mai mare proporție.

Imaginile vorbesc de la sine, iar nouă nu ne rămâne decât să le mulțumim pentru curajul lor! Audacia et Devotio!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.