Incendiu devastator la un depozit de furaje, animale evacuate

Vineri, 07 August 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Incendiu devastator la un depozit de furaje  animale evacuate | imaginea 1 Miercuri, 5 august a.c., la ora 00:32, trei autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat s-au deplasat în comuna Lanuri având misiunea de localizare și stingere a unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje.

Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că furajele erau cuprinse în întregime de flăcări, cu pericol de extindere la adăposturile de animale din vecinatatea zonei de ardere.

În scurt timp, aceștia au localizat incendiul, acționand în continuare pentru stingerea acestuia. Totodată, dat fiind pericolul de extindere al incendiului, dar și căldura degajată de focarul inițial care punea în pericol viața animalelor aflate în adăposturile din proximitatea acestuia, pompierii au luat decizia de a le evacua, într-un loc sigur.

Salvatorii au rămas la fața locului până la înlăturarea oricărui pericol de reaprindere a incendiului, intervenția finalizându-se după aproximativ 5 ore. La finalul intervenției, ca pagube au fost înregistrate aproximativ 6 tone de furaje și 4000 de paleți din lemn.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.