Incendiu puternic la o gospodărie, locatarii s-au autoevacuat

Luni, 31 August 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu puternic la o gospodarie  locatarii s au autoevacuat | imaginea 1 Duminică, 30 august a.c., echipaje de intervenţie, alcătuite din 10 pompieri ai Detaşamentului Orăştie, au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Costeşti. La sosirea echipelor la locul în care se dezvolta incendiul, s-a constatat că acesta se manifesta la acoperişul clădirii, cu o suprafaţă de aproximativ 100 de mp şi la anexe gospodăreşti pe 50 mp.

Pompierii au acţionat cu 2 autospeciale, cu capacitate de 5.000 şi 9.000 de litri, reuşind să limiteze arderea.

Din fericire, cei 6 locatari ai casei, 2 copii, de 14 şi 16 ani, şi 4 adulţi, au reuşit să iasă la timp din locuinţă. Echipajul medical a acordat îngrijiri unui bărbat de 64 de ani, care prezenta arsuri minore pe antebraţ şi unei femei de 69 de ani, cu atac de panică. Ambii au fost transportaţi la UPU Orăştie pentru tratament de specialitate.

După stingerea incendiului, pompierii au concluzionat că, cel mai probabil, arderea a fost generată de un scurtcircuit la reţeaua electrică.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.