Incendiu puternic la un gater din localitatea Covasna

Luni, 31 August 2020Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Incendiu puternic la un gater din localitatea Covasna | imaginea 1 Dispeceratul pentru Situații de Urgență “Mihai Viteazul” al județului Covasna a fost anunțat sămbătă după-amiază, 29 august a.c., despre producerea unui incendiu la un gater din localitatea Covasna.

La localizarea și stingerea incendiului au intervenit 28 de pompieri militari, cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc și al Detașamentului Sfântu Gheorghe și 18 voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Covasna, Reci și Ozun.

Odată cu lăsarea întunericului, o parte din forțele participante au rămas la fața locului pentru supravegherea zonei.

Au ars o hală de producție, utilaje aflate în interior și s-au degradat acoperișul unui depozit de lemne, confecționat din lemn, pe o suprafață de cca. 20 metri pătrați. Suprafața afectată în urma incendiului este de aproximativ 3000 metri pătrați.

Din fericire, nu au existat pierderi de vieți omenești, iar cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.