Incendiu violent la o locuinţă, cu pericol de propagare la o casă din aceeaşi curte

Duminică, 16 August 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Incendiu violent la o locuinta  cu pericol de propagare la o casa din aceeasi curte | imaginea 1 În dimineaţa zilei de marţi, 11 august a.c., începând cu ora 07:43, Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Bârlad, pe strada Cerbului.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la o locuință și exista pericol de propagare la o a doua casă aflată în aceeași curte, la o distanță de maximum patru metri. S-a acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru stingerea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția locuinței apropiate.

Au ars aproximativ 20 metri pătrați acoperiș din plăci de azbociment pe astereală din lemn, două ferestre, o ușă, un pat, un șifonier, diverse textile și documente. A fost salvată locuința aflată în imediata apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum defect, insuficient izolat termic.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.