Miaunel şi Bălănel - o zi plină de peripeții, sfârșită cu bine

Joi, 20 August 2020Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Miaunel si Balanel   o zi plina de peripetii  sfarsita cu bine | imaginea 1 Un pisoiaș de câteva săptămâni a găsit cel mai bun loc de culcuș, în compartimentul motor al unui autoturism, doar că l-a prins somnul și nu a mai auzit zgomotul motorului când maşina a plecat la drum.

Acesta s-a trezit înspăimântat și mieunând, neștiind ce să mai facă. Noroc cu șoferul care a auzit scâncetele pisoiaşului și a chemat imediat pompierii reșițeni, aceștia scoţându-l teafăr și nevătamat.

Bălănel, un câine maidanez, a plecat, aşa ca băieții, la plimbare. Cu gândul la o masă copioasă, din neatenție, a căzut într-un beci adânc de 3 m și plin de apă, al unei case dezafectate din Moldova Nouă. Și de aceasta dată, norocul lui au fost pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă, care l-au scos imediat din buclucul în care a întrat.

Cum s-a văzut teafăr afară din groapa în care căzuse, a mulţumit pompierilor cu codiţa lui și a zbughit-o cât mai departe de locul acela, pe care cu siguranță o să-l ocolească mult timp de-acum încolo.

Miaunel si Balanel   o zi plina de peripetii  sfarsita cu bine | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.