Noapte "de foc" pentru pompierii din cadrul Punctului de lucru Săliște şi voluntarii SVSU Orlat

Duminică, 16 August 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Noapte  de foc  pentru pompierii din cadrul Punctului de lucru Saliste si voluntarii SVSU Orlat | imaginea 1 Miercuri noaptea, 12 august a.c., în jurul orei 1:30, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu - Punct de lucru Săliște au fost solicitați să intervină în localitatea Orlat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta generalizat la anexe gospodărești (șură, garaje, magazie depozitare lemne).

Pompierii militari s-au deplasat de urgență la fața locului și, împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Orlat, au intervenit mai bine de patru ore cu trei autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului.

A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 300 mp a următoarelor anexe: o șură, două garaje și a unei magazii de lemne. Au ars de asemenea aproximativ 200 baloți de fân și cca 5 mc de lemn de depozitat. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.