Respect, Plutonier major Pasencu Florin-Cosmin!

Vineri, 28 August 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Respect  Plutonier major Pasencu Florin Cosmin | imaginea 1 Miercuri, 26 august a.c., pe raza localității Roșiori din județul Mureș, a avut loc un grav accident de circulație, care din păcate s-a soldat cu decesul unei persoane de sex masculin de aproximativ 40 de ani.

Autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un pom și o casă de locuit, cu o persoană încarcerată în interior, iar de la compartimentul motor ieșea fum și exista pericolul de aprindere al autoturismului și al imobilului în care intrase.

Iată un mesaj de înștiințare al unui cetățean aflat la fața locului: „Bună ziua! Azi am fost martor la accidentul din Roşiori, am ajuns a doua maşină la faţa locului. De sub capotă ieşea fum şi risca să se aprindă atât autoturismul accidentat, cât şi imobilul în care intrase. Nu am putut desface bornele bateriei, dar a ajuns unul dintre colegii dumneavoastra care, fiind în tura liberă, a reuşit să desfacă bornele şi să elimine pericolul incendiului. Am spus şi dispeceratului asta. Colegul dvs. se numeste Pasencu Florin. Cred ca merita felicitat, nu pot ramane indiferentă faţă de pompieri. Vă doresc sănătate şi putere de muncă tuturor salvatorilor.”

Plutonier major PASENCU Florin-Cosmin este subofițer operativ în cadrul ISU Mureș și își desfășoară activitatea la Garda de Intervenție Miercurea Nirajului. Florin, în momentul în care a văzut mașina accidentată, a intervenit imediat și a acționat necondiționat pentru deconectarea bornelor, până la sosirea forțelor de intervenție. De cum au ajuns pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș, Florin a sprijinit colegii la transportarea bazei materiale de descarcerare.

Pe această cale, reprezentanţii ISU Mureş îi mulțumesc colegului lor, Florin, pentru implicare. Cu toate acestea, îşi exprimă regretul față de familia îndurerată și, cu toate că s-a intervenit prompt, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.