Salvatori la momentul şi timpul potrivit

Luni, 03 August 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Salvatori la momentul si timpul potrivit | imaginea 1 Întâmplarea următoare este încă o dovadă de altruism și de grijă față de semeni a pompierilor, indiferent de unitatea din care provin sau locul în care se află.

Zilele trecute, în timp ce se deplasau către orașul Techirghiol, pentru a suplimenta forțele de intervenție care acționează pe litoralul românesc, pompierii olteni, aflați în zona localității Lunca Corbului, din județul Argeș, au acționat pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

Salvatorii au acționat imediat, la fel cum o fac la fiecare misiune, au evaluat cele cinci persoane implicate în accident, printre acestea aflându-se și două minore și le-au acordat primul ajutor medical, până la sosirea echipajelor din cadrul ISU Argeș.

Reprezentanţii ISU Olt le mulțumesc pentru spiritul civic și profesionalismul de care au dat dovadă domnilor Plutonier adjutant Voica Iulian, Plutonier adjutant Drejoi Samuiel, Plutonier adjutant Oprea Gheorghe, Plutonier major Dănăuță Nicolae, Plutonier major Matei Liviu, Plutonier major Preda Florin, Plutonier major Francu Tiberiu, Plutonier major Ghițan Alin, Plutonier major Tănase Petre, Plutonier major Sîrbu Florin și Sergent major Trică Nicolae!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.