Trupul unui bărbat înecat, recuperat dintr-un canal de irigaţii

Joi, 20 August 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Trupul unui barbat inecat  recuperat dintr un canal de irigatii | imaginea 1 Miercuri, 19 august a.c., în jurul orei 09.10, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât într-un canal de irigații, dintre localitățile Smârdan și I.C.Brătianu, o persoană de sex masculin ar fi fost posibil înecată.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 4 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin și al Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială SMURD, încadrate cu 10 salvatori.

Pentru căutarea posibilei persoane înecate s-au început operațiunile de căutare. Misiunea de căutare a persoanei dispărute în canalul de irigații dintre localitățile Smârdan și I.C.Brătianu s-a încheiat. Bărbatul cu vârsta de 53 ani a fost găsit, dar, din nefericire, acesta prezenta semne incompatibile cu viața.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.