Vacă prinsă în albia râului Argeşel

Marți, 25 August 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Vaca prinsa in albia raului Argesel | imaginea 1 Atunci când vocația ta este să fii pompier, în gând ai un singur obiectiv, să salvezi.

Sâmbătă, 22 august a.c., pompierii de la Detașamentul Mioveni au intervenit pentru extragerea unei bovine prinse în albia râului Argeșel. Aceasta era căutată din ziua anterioară de către stăpâni, însă abia sâmbătă a fost găsită. Zgomotele făcute de bietul animal și de către câinii care au atacat-o, i-au condus pe proprietari la ea.

Pompierii au fost sprijiniți de către Primăria Davidești, care s-a implicat în operațiunea de salvare, punând la dispoziție un buldoexcavator de la un operator economic din zonă și un medic veterinar. După multă muncă, bovina a fost salvată! Nu a suferit răni grave în urma atacului câinilor și a reușit să se deplaseze pe picioarele ei spre casă, alături de stăpânii săi.

Reprezentanţii ISU Argeş îî felicită pe colegul lor, domnul Plutonier adjutant Constantin Andrian, și pe întregul echipaj pentru intervenție!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.