Zi plină pentru pompierii militari sibieni

Luni, 10 August 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Zi plina pentru pompierii militari sibieni | imaginea 1 După ce, în cursul dimineții de sâmbătă, 8 august a.c., au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Nocrich, unde un bărbat de aproximativ 45 de ani amenința că se aruncă de pe clădirea primăriei, apelurile pe numărul de urgență 112 au continuat, salvatorii intervenind prompt.

În jurul orei 13:00, un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au lichidat unui incendiu ce se manifesta la vegetația uscată din zona poligonului, cartierul Ștrand, municipiul Sibiu. Au ars aproximativ 20 mp de vegetație uscată.

În jurul orei 14:40, autospeciala de salvare și interventie la înălțime și un echipaj de pompieri militari au îndepărtat un element metalic desprins de pe fațada unui bloc situat în municipiul Sibiu, str. Luptei și care punea în pericol siguranța cetățenilor care treceau prin zonă.

În jurul orei 16:00, un echipaj stingere și un echipaj SMURD au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta cu degajare de fum dens sub capota unui autoturism (compartimentul motor) ce se afla pe DN1, în zona localității Veștem. Nu au fost victime. Incendiul a fost lichidat fără probleme. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Salvatorii sibieni se află la datorie pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență apărute.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.