24 de ore din 24, în slujba cetățenilor

Luni, 07 Septembrie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

24 de ore din 24  in slujba cetatenilor | imaginea 1 În ultimele 24 de ore, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au acționat pentru protejarea vieții, bunurilor materiale și a mediului înconjurător la 47 de evenimente, astfel:

  • 23 de intervenții ale echipajelor SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
  • 9 incendii, dintre care 7 de vegetație uscată, gunoi menajer și miriști și 2 incendii de locuințe;
  • 5 transporturi de persoane confirmate cu virusul SARS CoV-2 către unitățile spitalicești;
  • 6 decontaminări ale autospecialelor de intervenție folosite la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus;
  • 4 activități de informare a populației cu privire la măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2.

Pe linia prevenirii situațiilor de urgență, inspectorii unității au efectuat trei instruiri și patru controale de specialitate la diferiți operatori economici, aplicând pentru neregulile constatate 8 sancțiuni contravenționale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.