Cinci incendii gestionate de pompierii sălăjeni în 24 de ore

Luni, 28 Septembrie 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Cinci incendii gestionate de pompierii salajeni in 24 de ore | imaginea 1 În doar 24 de ore pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină de șase ori, dintre care, la cinci incendii.

Miercuri după-masă, 23 septembrie a.c., Secția de Pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un eveniment rutier petrecut pe raza localității Surduc. În incident a fost implicat un autotren încărcat cu balast care s-a răsturnat.

Șoferul a fost asistat medical de către un echipaj SMURD, fără a fi nevoie de transportul acestuia la spital, iar pompierii au asigurat măsurile PSI pentru evitarea producerii unui incendiu.

Tot miercuri după-masă, Garda Nușfalău și SVSU Crasna au intervenit pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată pe un teren din localitatea Huseni. Au ars aproximativ 1,5 ha și mai mulți pomi (nuci).

Miercuri seară, pompierii jibouani au fost solicitați să intervină la o nouă solicitare, la un incendiu izbucnit la un autoturism aflat în localitatea Gâlgău Almașului. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică, a ars aproximativ 5% din compartimentul motor.

Și pompierii zălăuani au fost solicitați miercuri seară, să intervină la un incendiu izbucnit la un transformator electric de pe Aleea Freziilor din Zalău. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). În urma incidentului au fost afectați aproximativ 90 de abonați.

Secția Șimleu Silvaniei și SVSU Pericei au intervenit la un incendiu izbucnit pe un teren din localitatea Bădăcin. Flăcările au mistuit circa 9,5 ha de vegetație uscată și aproximativ 120 de pomi fructiferi.

Punctul de lucru și SVSU Sărmășag au intervenit miercuri seară la un incendiu de vegetație uscată pe un teren din apropierea localității Ilișua. Flăcările au mistuit circa 1 ha de vegetație uscată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.