După 4 ore de efort susţinut, au salvat un căţeluş căzut într-un tub de canalizare

Luni, 07 Septembrie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Dupa 4 ore de efort sustinut  au salvat un catelus cazut intr un tub de canalizare | imaginea 1 Florin, Tiberiu, Marinel, Ionuț și Cătălin sunt pompieri din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, care și-au petrecut patru ore, joi, 3 septembrie a.c., făcând tot posibilul pentru a salva un cățeluș căzut într-un tub de canalizare.

Nu s-au descurajat și au reușit să îl aducă, în siguranță, la suprafață, de la o adâncime de aproximativ 4 metri. Glasul cățelușului, care parcă striga după ajutor, le-a dat putere și, în final, totul s-a terminat cu bine. Micuțul a ajuns în brațele unui medic veterinar, care a venit în ajutor și l-a preluat.

La final de misiune, reprezentanţii ISU Giurgiu îi felicită pe toți! Ei sunt un exemplu de adevărați salvatori. Totodată, le sunt adresate mulţumiri și tuturor oamenilor din Domnești, localitatea în care a avut loc intervenția, şi care s-au alăturat în această acțiune de salvare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.