Încă o viață salvată după o intervenţie dificilă

Luni, 07 Septembrie 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Inca o viata salvata dupa o interventie dificila | imaginea 1 Pompierii piteșteni au intervenit duminică, 6 septembrie a.c., în localitatea Budeasa Mică, alături de SVSU al localității, pentru extragerea unei bovine care căzuse într-un canal.

Spațiul îngust și apa care aproape acoperea bietul animal au îngreunat misiunea de salvare, însă pompierii au reușit să imobilizeze bovina și să o țină cu capul deasupra apei, astfel încât să nu se înece și să fie adusă în viață la suprafață.

Vaca a fost extrasă cu ajutorul chingilor și a unui buldoexcavator de la SVSU, ulterior aceasta fiind predată proprietarului. După această intervenție, SVSU a acoperit canalul cu pământ, pentru evitarea altor incidente asemănătoare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.