Incendii gestionate de pompierii sălăjeni într-un interval de 24 de ore

Joi, 24 Septembrie 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendii gestionate de pompierii salajeni intr un interval de 24 de ore | imaginea 1 Luni după-masă, 21 septembrie a.c., Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un incendiu de vegetație uscată pe un teren din localitatea Răstoci. Flăcările au mistuit circa 1 ha de vegetație uscată.

Pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină, tot luni după-masă, pentru asigurarea măsurilor PSI, în urma unor scăpări minore de gaze de la un contor exterior al unui imobil, de pe strada George Bacovia din municipiul Zalău. Pompierii au asigurat perimetrul, până la remedierea defecțiunii de către distribuitorul de gaz.

Luni seară, Secția de Pompieri Șimleu Silvaniei și SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case din localitatea Marin. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (efect termic de la un coș de fum, burlan, amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile). Au ars material lemnos și acoperișul imobilului pe circa 40 mp.

Luni noaptea spre marți, Secția de Pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu la anexa unei gospodării (șură) din localitatea Someș Guruslău (foto).

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile). Au ars acoperișul șurei pe circa 80 mp și alte bunuri din interiorul anexei (obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, uș ștraf, aproximativ 400 kg plante furajere, material lemnos etc.).

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.