Incendiu la o hală de producție, lichidat de angajaţi, împreună cu SVSU Ardud

Luni, 28 Septembrie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu la o hala de productie  lichidat de angajati  impreuna cu SVSU Ardud | imaginea 1 Miercuri, 23 septembrie a.c., la ora 12:45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o hală de producție a unui operator economic din localitatea Ardud.

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 15 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de prima intervenție și comandă, și 7 pompieri voluntari cu o autospeciala de stingere din cadrul SVSU Ardud.

Până la sosirea forțelor profesioniste, incendiul a fost lichidat de către angajații operatorului economic, împreună cu pompierii voluntari.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă s-au degradat peretele cabinei de pulverizare, peretele halei tip “sandwich”, un geam termopan și motorul de acționare a cabinei de pulverizare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost suprasolicitarea motorului electric a cabinei de pulverizare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.