Incendiu la turnul unei biserici, provocat de trăsnet

Vineri, 04 Septembrie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu la turnul unei biserici  provocat de trasnet | imaginea 1 Marţi dimineaţa a.c., la ora 07:52, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru localizarea, stingerea și lichidarea focarelor unui incendiu izbucnit la turnul unei biserici, de pe strada Busuiocului, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 13 subofițeri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intevenție și comandă, o ambulanță cu echipaj de prim ajutor.

Odată ajunși la fața locului, pompierii militari au găsit incendiul care se manifesta cu flacără la nivelul turnului bisericii. Forțele de intervenție au reușit protejarea clădirii, astfel că flăcările nu s-au extins la întreaga biserică.

La finalizarea intervenției, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului un trăsnet. În urma evenimentului, nu au fost înregistrate victime, însă au ars: grinzile turnului și s-a deteriorat tabla de la acoperiș.

Incendiu la turnul unei biserici  provocat de trasnet | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.