Locuință distrusă de un incendiu devastator

Vineri, 04 Septembrie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Locuinta distrusa de un incendiu devastator | imaginea 1 Luni, 31 august a.c., o locuință din localitatea Ciocani, comuna Ciocani, a fost distrusă aproape în totalitate, urmare a unui incendiu izbucnit în jurul orei 01:45.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Începând cu ora 02:00, Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Ciocani, comuna Ciocani. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată.

Au ars: aproximativ 100 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, trei camere de locuit, patru uși, cinci ferestre, mobilierul din cele trei camere, un frigider, un TV, o mașină de spălat, diverse textile și documente.

S-au degradat: aproximativ 20 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, 25 metri pătrați tencuială, o ușă, o fereastră, diverse textile. Au fost salvate: anexele imobilului și o cameră de locuit. Nu au fost victime. În momentul izbucnirii incendiului, proprietarul locuinței era plecat la o stână. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.