Misiune îndeplinită! Au mai salvat o viaţă!

Luni, 28 Septembrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Misiune indeplinita  Au mai salvat o viata | imaginea 1 Un apel la numărul unic de urgență 112, primit miercuri, 23 septembrie a.c., în jurul orei 16:10, solicita ajutorul pompierilor pentru salvarea unui câine căzut într-un puț cu adâncime de 27 m.

Imediat, a fost trimis la locul indicat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Ajunși pe strada Rovine din municipiul Focșani, pompierii au făcut recunoașterea.

Spre norocul câinelui, acesta căzuse în gol vreo 10 m, fiind oprit de un grilaj de fier. Cu toate acestea, intervenția a fost dificilă din cauza diametrului mic al puțului, care nu era mai mare de 35-40 cm. Așa că, salvatorii s-au văzut puși în situația de a improviza un laț din cabluri și scânduri.

După încercări repetate, pompierii au reușit să prindă lăbuța câinelui și să-l extragă la suprafață. Chiar dacă a trecut printr-o sperietură groaznică, micuțul necuvântător a mai avut puterea să dea din codiță, în semn de mulțumire, când s-a văzut în siguranță.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.