Un adăpost de animale a ars din cauza unui scurtcircuit electric

Joi, 24 Septembrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Un adapost de animale a ars din cauza unui scurtcircuit electric | imaginea 1 Un apel primit marţi, 22 septembrie a.c., în jurul orei 01:48, la numărul unic de urgenţă 112, anunţa izbucnirea unui incendiu la un adăpost de animale din comuna Vizantea-Livezi.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Punctul de Lucru Năruja.

La sosirea forțelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără violentă, la un adăpost de animale, cuprinzând o suprafaţă de 100 mp. Echipajele de pompieri au lucrat pentru lichidarea incendiului, în cooperare cu S.V.S.U. Vizantea, timp de aproape 3 ore.

În urma evenimentului au ars: acoperişul grajdului, construit din lemn şi învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de 120 mp şi articole de îmbrăcăminte depozitate în pod. Totodată, s-au degradat pereţii grajdului, construiţi din paiantă, bunuri de uz casnic şi utilaje agricole.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a fost, cel mai probabil, generat de un scurtcircuit electric. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.