Un giurgiuvean a dat peste o "comoară" ascunsă

Vineri, 11 Septembrie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Un giurgiuvean a dat peste o  comoara  ascunsa | imaginea 1 Un giurgiuvean pasionat de căutarea obiectelor vechi a dat, în după-amiaza zilei de luni, 7 septembrie a.c., peste o "comoară" ascunsă încă din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Acesta a știut că trebuie să solicite ajutorul pompierilor și a sunat la 112.

Echipa pirotehnică a ISU Giurgiu a ajuns imediat în pădurea din localitatea Anghelești, acolo unde a constatat că era vorba despre trei lovituri acuplate cu proiectil exploziv cal. 88 mm și o lovitură acuplată cu proiectil perforant cal. 85 mm. Muniția a fost ridicată, transportată şi depozitată în siguranţă, urmând să fie distrusă în poligonul de specialitate.

ATENȚIE

În cazul în care descoperiți elemente de muniţie rămasă neexplodată, NU le atingeți, NU le loviți sau mișcați din locul în care au fost găsite, NU încercați să le demontati sau să le ridicați, transportați sau depozitati în locuinţe, la locul de muncă, la depozite de fier vechi. Solicitaţi ajutorul pompierilor sau al Poliţiei, apelând numărul de urgenţă 112.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.